Een spiritueel najaar met Trollbeads

cropped-NB_NJ_2014.jpg

Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar richt je gedachten op het hier en nu” is de beroemde quote van boeddha. Deze spreuk omschrijft de najaarscollectie van Trollbeads heel treffend. Wees aanwezig in het hier en nu.

Sommige mensen vinden een moment van rust tijdens een boswandeling of aan het water, anderen door yoga of meditatie. Iedereen is op zoek naar een moment van rust, ontspanning en een focus op het hier en nu.

In de najaarscollectie van Trollbeads komen beide werelden samen door de spiritualiteit van het Oosten te combineren met de Scandinavische bossen. Alle kralen in de collectie van Trollbeads hebben hun eigen naam en verhaal. De collectie wordt nu verrijkt met 15 zilveren kralen, 12 glaskralen, twee edelstenen, twee nieuwe leren armbanden en een bijpassend slotje. Het spirituele oosten herken je direct in de sterling zilveren kralen met namen als Boeddhahoofd, Ganesha en ‘Om’, de heilige mantra. Ook lieten de ontwerpers van Trollbeads zich inspireren door de houtsnijwerken van tempels in de zilveren kralen Spiritueel Ornament en Spirituele Decoratie. De natuur van het Scandinavische noorden herken je in kralen als Schatten van het bos, Eekhoorn en Paardenbloem