De Waterlelie serie bestaat uit een kraal, 2 stoppers én een slot. Prachtig om samen, maar natuurlijk ook om los te dragen!

Duo of love 2 halen 1 betalen

Wij vinden ze stoer!! De nieuwe armbanden van Dacaya

14291765_831668873637337_2950708221614354490_n14203258_823039787833579_2362894337583000437_n

Laat je vingerafdruk, coördinaten of eigen tekst laseren in een Dacaya armband! Zo maak je de band extra persoonlijk en bijzonder!#Dacaya

Seiko Astron

ad16-009_astron_pah_sse041j1

Wij zijn trotse dealer geworden van Seiko Astron.

Seiko heeft nu het intelligentste horloge ooit gebouwd, de Astron GPS Solar. Het eerste analoge GPS horloge dat zich in alle 39 tijdzones thuis voelt!

Seiko Astron GPS Solar: tijd zonder grenzen.
De Seiko Astron collectie is de belichaming van alles waarin Seiko gelooft: het lost een probleem op, het is praktisch, het is prettig om te dragen en het heeft niets meer dan licht nodig om overal ter wereld de juiste tijd weer te geven. #Seiko #Dedicatedtoperfection #Astronexclusief..

Graag tot ziens in onze winkel..

Najaarscollectie Trollbeads 2016

autumn_bangle_stack_02_bewerkt_500px2016-model-autumn_03

De najaarscollectie 2016 is geïnspireerd op de Mexicaanse spiritualiteit, die geworteld is in rituelen, mystiek, offergaven, festiviteiten en samenzijn. Een nieuwe collectie vol verhalen waarmee jij je levensverhaal verder kan vertellen.

Nieuw is de Twisted Bangle, een gedraaide bangle, die zowel in zilver als in koper verkrijgbaar is!

 

 

 

Maak kennis met de nieuwste collectie van Ti Sento..

Na een dag werken gaat de Milanese vrouw naar huis om zich klaar te maken voor de ŒAperitivo. Haar outfit verandert compleet in een meer elegante en feestelijke look. Bij deze verandering horen andere sieraden, om op hét moment van de dag te kunnen stralen. TI SENTO ­ Milano past de mogelijkheid tot veranderen toe in haar herfst/winter collectie van 2015, genaamd ‘Trasformazione”

foto van Juwelier Leyendijk.

Dapper is gearriveerd.

11988290_658969367573956_4100282947716288325_n

Dapper is gearriveerd!

De donkerblauwe wijzers, de Romeinse cijfers en het datumdisplay zullen u altijd op een perfecte manier bij de tijd houden. Het slanke horloge met de exclusieve look is verkrijgbaar met onze chique horlogebandjes van echt Italiaans leer die bij de kast van zilver of roségoud passen. Wees een stijlicoon en zorg altijd voor een knappe, “dappere” look met Daniel Wellington.

Ti Sento ziet het begin van iets nieuws

slide1

Het licht keert terug. TI SENTO ziet het begin van iets nieuws, iets hoopvols met warmte en licht – het is een nieuwe dag. De TI SENTO lente/zomer 2015 collectie, die uit meer dan 100 sprankelende nieuwe designs bestaat, is geïnspireerd op de tijdsgeest van vandaag waarin zij het begin van een nieuw tijdperk zien.

Kernwoorden:

ddd

Inmiddels is het bijna 14 jaar geleden dat wij “de juwelier van Beilen” hebben overgenomen.Wij zijn ontzettend blij met uw vertrouwen in ons en blijven ons uiterste best doen om voor u klaar te staan met de service die u van ons gewend bent. Onlangs bezochten wij de beurs en hebben onze collectie aangevuld met nieuwe merken in verschillende stijlen. Kom eens kijken en laat ons weten wat u van onze collectie vindt. De koffie staat zoals altijd voor u klaar.

Een spiritueel najaar met Trollbeads

cropped-NB_NJ_2014.jpg

Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar richt je gedachten op het hier en nu” is de beroemde quote van boeddha. Deze spreuk omschrijft de najaarscollectie van Trollbeads heel treffend. Wees aanwezig in het hier en nu.

Sommige mensen vinden een moment van rust tijdens een boswandeling of aan het water, anderen door yoga of meditatie. Iedereen is op zoek naar een moment van rust, ontspanning en een focus op het hier en nu.

In de najaarscollectie van Trollbeads komen beide werelden samen door de spiritualiteit van het Oosten te combineren met de Scandinavische bossen. Alle kralen in de collectie van Trollbeads hebben hun eigen naam en verhaal. De collectie wordt nu verrijkt met 15 zilveren kralen, 12 glaskralen, twee edelstenen, twee nieuwe leren armbanden en een bijpassend slotje. Het spirituele oosten herken je direct in de sterling zilveren kralen met namen als Boeddhahoofd, Ganesha en ‘Om’, de heilige mantra. Ook lieten de ontwerpers van Trollbeads zich inspireren door de houtsnijwerken van tempels in de zilveren kralen Spiritueel Ornament en Spirituele Decoratie. De natuur van het Scandinavische noorden herken je in kralen als Schatten van het bos, Eekhoorn en Paardenbloem